brungravidfotograf-norrtälje-stockholm-3.jpg

Bröllopsfotografering

 

Otaliga timmar framför Pintrest. Långa diskussioner om vilken lokal som passar er bäst. Finns vårt datum där? Ska det vara bohemiskt eller klassiskt? Vilka ska vi bjuda?

Vare sig att ni planerar ett litet eller ett stort bröllop, med få eller ett stort antal gäster så är bröllopsplanerandet något som tar tid och eftertanke. Många börjar redan ett eller två år innan den stora dagen och lägger mycket tid, energi och känslor i planerandet. Att vi haft en pandemi de senaste åren har inte heller gjort det lättare...

 

Men att gifta sig är något av det mest speciella stunderna i livet. Något som ni alltid kommer minnas.  Som er bröllopsfotograf finns jag här för att underlätta i de delarna jag kan! Jag älskar att få vara en del i er stora dag och förgylla den med vackra och personliga foton. Att få lära känna ER och vilka ni är och låta fotografierna avspegla det. Att ge er minnen för livet att se tillbaka till.

gravidfotograf-norrtälje-stockholm-3.jpg
gravidfotograf-norrtälje-stockholm-6.jpg
Linnea_Niklas_MikaelaBaggström_7.jpg

Min bildstil som bröllopsfotograf är varm och naturlig och jag älskar att få in element från naturen som t ex haven, solen, fält eller skogen. Det gör bilderna så mycket mer levande! Det är viktigt för mig att ni känner er avslappnade och att porträttfotograferinger blir ER stund att få njuta lite av varandras närhet, utan några måsten. Hur många gånger har man inte sett stela bröllopsbilder utan känsla - nej tack! 

brungravidfotograf-norrtälje-stockholm-6.jpg

OM MIG

Närvaro, värme och kärlek. 

Efter några de-turns här i livet har jag hamnat precis där jag ska vara - fotografera de vackraste stunderna i livet. Som gravid, med nyfödd bebis och när vi firar kärleken under ett bröllop. 

Jag älskar att leva livet fullt ut, att dansa loss varje morgon och att vandra barfota i naturen. Lära mig nya saker och utmaningar. Jag är som lyckligast när jag får vara med min familj, yoga och vara ute i naturen. 

Förutom fotograf är jag massageterapeut och yogalärare inom Hathayoga, Yinyoga och Yoga Nidra. Jag utbildar mig även just nu till Föda utan rädsla-instruktör.

Jag är för tillfället föräldraledig på halvtid då vi fick barn i oktober 2021 men bokningarna är i full gång så hör av dig med din förfrågan.

Stor kram,

Mikaela

DSC_1401.jpg

Vanliga frågor

 

Hur långt innan skall vi boka dig som bröllopsfotograf?

Jag rekommenderar att ni bokar mig ett år innan ert bröllop för största chans att ert datum är ledigt. Boka in mig så fort ni vet ert datum då de populäraste datumen blir bokade snabbt och det troligtvis kommer gå ännu snabbare 2022 och 2023 då många fått skjuta på sina bröllop. 

Hur många extra timmar kan/ska vi boka?

Vill ni, utöver grundpaketet, ha med mig under hela förberedelserna, mingel och middagen är det en dag på ca 8h. Önskar ni ha med mig hela dagen, där jag även är med en bit inpå festen, brukar det landa på 10-12 h.

Om ni på plats vill att jag stannar några extra timmar utöver de ni bokat går det bra upp till 2 extra timmar.

Vad händer om det regnar?

Ja, tyvärr är det sämre väder vissa dagar under sommaren men det behöver inte betyda något dåligt! Jag har med fina paraplyer vi kan använda under porträttfotograferingen eller så hittar vi någon vacker plats under tak. 

Vad händer om du blir sjuk?

Skulle det inträffa kommer jag att försöka hitta en lämplig ersättare åt er. Jag har ett stort nätverk av skickliga bröllopsfotografer.

När betalar vi?

Betalningen är uppdelad i två delar. Vid bokning betalar ni en bokningsavgift om 50% som säkrar ert datum. Den dras sen av från slutfakturan som betalas senast 14 dagar innan bröllopet.

Vid tillägg av timmar betalas 50% av priset för dem vid ändringen, även detta dras av från slutfakturan.

Vad ingår?

 

Planeringsmöte

Vi träffas på ett planeringsmöte, antingen online eller på riktigt, där vi går igenom alla tankar och önskemål. Jag vill höra allt om ert bröllop!

 

Provfotografering (om ni vill)

Det ingår en härlig parfotografering där ni får känna på hur det känns att stå framför kameran. Brukar kännas mycket lugnare då inför den stora dagen. Fotograferingen är på 1 h och ni får ett galleri om 30 bilder där ni får välja ut 5 stycken. Fotograferingen sker i Norrtälje eller i norra Stockholm (Täby/Danderyd/Vallentuna).

Tips och trix inför ditt bröllop

Jag skickar alltid ut en uppskattad PDF med massa tips och trix inför planerandet av ert bröllop. Checklistor, guider och roliga tips!

Incheckning veckorna innan

Jag hör av mig några veckor innan den stora dagen och stämmer av hur det går, om ni har några nya önskemål eller frågor.

Alla resor ingår i 10 h och uppåt

När ni bokar mig som er bröllopsfotograf ingår alla mina resor när ni bokar mig i 10 h eller mer. Om ni bokar mig färre timmar ingår resor i Norrtälje kommun. Om ni vill att jag reser utanför tillkommer reseersättning med 50 kr/mil.

Fotografering på bröllopsdagen

Äntligen den magiska dagen! Jag är med er de antal timmar ni bokat mig varav vi lägger ca 1,5 h på porträttfotograferingen antingen innan eller efter vigseln. Utöver att fotografera finns jag där som stöd och hjälper gärna till med det jag kan. 

Redigering

Här lägger jag mycket tid och ser till att varje bild är noggrant och vackert redigerad.

5 st bilder 48h efter bröllopet

Jag vet hur pirrigt det är att vänta på leverans så jag kommer skicka över 5 stycken "sneak-peeks"; webbupplösta bilder som ni kan dela på sociala medier och med släkt och vänner om ni vill.

Bilder via ett privat webbgalleri

Bilderna levererar jag till er efter bröllopet via ett vackert och smidigt webbgalleri. Här kommer ni smidigt kunna ladda ner era bilder. Ni kan även beställa till ett vackert linnealbum med bilderna från dagen.

JennyochMartin_47.jpg

5 timmar - 250 bilder

Jag fotograferar förberedelser, porträtt, vigsel och gratulationer.

Jag utökar gärna antalet timmar utefter vad som passar er. Ni kan först boka grundpaketet för att säkra ert datum och sen senare lägga till fler timmar när ni vet hur er planering för dagen ser ut. 

Pris grundpaket: 15 000 kr

Pris per extra timme:

2 000 kr 

50 st extra bilder per timme

Grundpaket

Vid bokning av 10 timmar eller mer ingår ett vackert fotoalbum i linne värde 2700 kr!

Jag är fullbokad under juni-augusti 2022 men tar fortfarande bokningar i  september-december. Förfrågningarna för 2023 har börjar redan trilla in och det spås vara ett riktigt fullspäckat bröllopsår.

Skicka iväg en förfrågan redan nu för att se om ert datum finns ledigt. 

Jag ser så mycket framemot att höra av dig!

Bokade datum 2022 

Juni:

17

25

Juli:

2

9

30

 

Augusti:

6

13

27

 

September:

24

Bokade datum 2023 (uppdaterat 30 aug)

Juli

8

15

22

Augusti

4

5

Bokning

Tusen tack för ditt meddelande!