Föda utan rädsla profylaxkurs och
gravidyoga i Norrtälje

Stort grattis till din graviditet! 

Känner du dig också nervös inför förlossningen? Oftast är det många tankar som snurrar - hur lång tid kommer det ta, kommer jag få plats på förlossningen osv..? För mig var det verkligen så. Därför var jag så tacksam att jag gick en profylaxkurs i Föda utan rädsla-metoden innan min första förlossning. Det gjorde all skillnad i världen, både när jag födde mitt första och mitt andra barn. De blev så stärkande upplevelser att jag själv ville utbilda mig till instruktör och kunna ge vidare den kunskapen.

Att föda barn kommer vara en av dina största och häftigaste utmaningar i livet, båda fysiskt och mentalt. Med rätt verktyg och förberedelse kan det blir en stärkande och positiv upplevelse. 


I Föda utan rädslas profylaxkurs kommer du och din partner eller stödperson få lära er hur ni hanterar värkarna på bästa sätt och hur ni blir ett riktigt superteam inför förlossningen. 

Mer praktiskt info hittar du längst ner på sidan.


Kurs i förlossningsförberedande gravidyoga startar 2023. Skicka gärna mejl via formuläret längst ner med din intresseanmälan. Datum och info kommer snart. 
 

"Min partner och jag gick FURs profylaxkurs med Mikaela som kursledare. Vi var lite skeptiska först, mest för vi tänkte att det kanske skulle bli pinsamt när man övar med andra par närvarande. Mikaela var dock otroligt duktig på att skapa en varm och trygg stämning från start så att man helt glömde bort att det var andra där.
Lugnt och metodiskt tog hon oss genom teoridelen och guidade oss sedan på ett avslappnat sätt genom den praktiska delen. Ingenting kändes pinsamt utan vi gick därifrån stärkta som ett team och jag känner mig välförberedd och pepp inför förlossningen nu."

- Lisa H, Stockholm

Holding the Belly

01

Positiv kontroll

Ni får öva på Föda utan rädslas effektiva verktyg tillsammans och på hur ni enkelt kan plocka fram och använda dem under förlossningen. Ni kommer få en god kunskap om vad som händer under förlossningen och varför.  

02

Teambuildning

Jag hjälper er att förstå hur ni tillsammans kan hantera värkarna så att ni får en stärkande och positiv förlossningsupplevelse. Kursens mål är bland annat att stärka din partner eller stödperson i sin förmåga att ge stöd. Efter kursen kommer ni känner er som ett riktigt superteam.

Expecting Couple
Newborn Baby

03

Verktyg

 Den praktiska träningen under kursen ger er en unik möjlighet att öva på de verktygen i Föda utan rädsla - Andning, Avspänning, Rösten och Tanken.

Hej!

Det är jag som är Mikaela

Så kul att ni har hittat hit!

Efter två häftiga, men väldigt olika förlossningar som båda var väldigt stärkande, kände jag att jag ville jobba mer med att hjälpa andra att få en positiv förlossningsupplevelse.

I vanliga fall håller jag profylaxkurser för Föda utan rädsla i Stockholm, men eftersom jag bor i Riala kände jag att jag även vill dra igång i Norrtälje.

När jag inte håller kurser jobbar jag som yogalärare, fotograf och massageterapeut. Jag bor på landet med mina underbara barn Nikki-Lou och Elton och min sambo. Älskar naturen och allt som har med den att göra - friluftsliv, vandra, kallbada.

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar

Mikaela

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Praktisk info

Kursen är fyra timmar med två pauser. Fika kommer att serveras.

Kommande kursdatum:

11 december

15 januari

19 februari

12 mars

Tid: 09:00-13:00

Plats: Kvarngränd 5, Atmajala, Norrtälje

Pris: 1495 kr per par.

 Max 8 par per kurs.

Boka er plats här

Tusen tack!