top of page
Anna_gravidfotografering_mikaelabaggstrom33.jpg

GRAVIDFOTOGRAFERING

Anna_74.jpg

Har du också bara halvsuddiga bilder på magen i spegeln? De är de enda bilderna jag hade från min första graviditet och det är något jag ångrat mycket. Att få riktiga bilder tagna är något som ni kommer kunna glädjes över år efter år. Visa er barn i framtiden. Att kunna se och minnas din fina gravidmage och all förväntan och kärlek inför din kommande nya familjemedlem.En graviditet kan kännas som en evighet, men tiden går snabbt och minnen bleknar. Snart är din graviditet över och nya fantastiska minnen tar vid.

jane_mikaelabaggstrom5.jpg

"Jag kan varmt rekommendera bästa Fotograf Mikaela Baggström. Att stå framför en kamera kan ofta kännas obekvämt men med en riktigt bra fotograf som gör en avslappnad och ger bra direktiv så kan det inte bli annat än en oförglömlig stund"

- Dinah Paulsén

OM MIG

Efter några de-turns här i livet har jag hamnat precis där jag ska vara - fotografera de vackraste stunderna i livet. Som gravid, med nyfödd bebis och när vi firar kärleken under ett bröllop. Att jag också har fått möjligheten att hålla förlossningsförberedandekurser i Föda utan rädsla och yoga är ännu en dröm som förverkligats. 

Jag älskar att leva livet fullt ut, att dansa loss varje morgon och att vandra barfota i naturen. Lära mig nya saker och utmaningar. Jag är som lyckligast när jag får vara med min familj, yoga och vara ute i naturen. 

Förutom fotograf är jag massageterapeut och yogalärare inom Hathayoga, Yinyoga och Yoga Nidra. 

Jag är för tillfället föräldraledig på halvtid då vi fick barn i oktober 2021 men har börjat fotografera. Bokningarna är i full gång så hör av dig med din förfrågan.

Stor kram,

Mikaela

DSC_1401.jpg
Anna25.jpg
jane_mikaelabaggstrom9.jpg

EN UNDERBAR STUND BARA FÖR DIG

 

När du kommer för en gravidfotografering hos mig är det mer än bara bilder. Du kommer hit för att få känna dig avslappnad, vacker och såklart ha roligt. Och samtidigt föreviga den speciella perioden i livet. Vi hittar en magisk fotoplats för just dig. För mig är det viktigt att du ska få minnas den här speciella tiden, så i mina fotograferingar ingår även en lyxig Fine Art-förstoring av din favoritbild så att bilderna inte bara hamnar på datorn. ​Jag har alltid med lite snacks och dricka beroende på säsong och en skön playlist på i bakgrunden under fotograferingen.

Vanliga frågor

När ska jag boka in en graviditetsfotografering med dig?

Det bästa är att du bokar in ett datum ganska tidigt under graviditeten, ca 4-5 mån innan, så att det inte är fullbokat när du vill göra din fotografering då jag bara gör ett begränsat antal fotograferingar per månad. Jag rekommenderar att du gör din fotografering runt vecka 27-34, men det är bara en riktlinje.

När får jag bilderna och hur får de användas?

Inom 2 veckor från fotograferingen och de levereras via ett vackert onlinealbum där du enkelt kan ladda ner bilderna. 

I din fotografering ingår användning för privat bruk, detta innebär att du får använda dina bilder fritt för framkallning och användning på internet. Vid publicering får du gärna skriva Foto: Mikaela Baggström eller tagga mig, och ingen redigering/filter på bilderna. Om du behöver beskära bilden med Instagrams format är det inga problem!

Hur går betalningen till?

Betalningen är uppdelad i två delar. Vid bokning betalar du en bokningsavgift om 30%. Den dras sen av från slutfakturan vilken du får efter fotograferingen och som betalas inom 10 dagar.

Vad gäller med ombokning/avbokning?​

Om vädret inte på vår sida eller om någon av oss skulle bli sjuka hittar vi ett nytt datum och bokar om din fotografering till. Ombokning är kostnadsfri och det nya datumet ska ske inom 3 mån från det först satta. Hinner bebis att födas bokar vi om till en nyfödd-/bebisfotografering.

Om du önskar avboka går det självklart bra men bokningsavgiften om 30% som betalts vid bokningstillfället är ej återbetalningsbar. 

Mina graviditeter

Min graviditet med mitt första barn, Nikki-Lou, var ganska enkel. Men jag hade mycket funderingar på hur det skulle bli. En ny person i mitt liv?! Hur kommer vi klara av alla sömnlösa nätter? Vad ska hon heta? Hur kommer förlossningen gå? Ja, tankarna var många. Men också kärleken och förväntan inför den lilla person som skulle bli en sån självklar del av vårt liv. Tyvärr fotade jag endast av magen i spegeln och ångrar verkligen att unnade mig en riktigt gravidfotografering. 

Min andra graviditet, med Elton, var lite tyngre - jag var ju både äldre och hade redan ett barn att ta hand om. Första månaderna mådde jag väldigt dåligt, precis som i första, men sen blev det bättre. Tankarna och funderingarna var inte lika många - men längtan efter vår nya familjemedlem var lika stark. Kanske starkare i och med att nu visste vi vilken kärlek vi skulle få möta. Denna gång gjorde jag inte om misstaget att bara tar spegelbilder utan jag bokade en fotograf som jag gillade och tog professionella bilder. Detta är troligtvis min sista graviditet och den vill jag verkligen ha vackra bilder från som jag kan minnas kärleken och förväntan, år efter år.

Familjen_9.jpg

Vad ingår?

Info-dokument

Jag skickar alltid ut en PDF med information och lite smått och gott som kan underlätta inför fotograferingen. Allt för att du ska känna dig trygg och förberedd.​​

Inför förlossningen-guide

Du får min peppiga inför förlossningen-guide där du hittar information och tips om andning och avslappning, om värkar, om förlossningsförloppet, hormoner... ja, en massa bra för att förbereda dig inför din förlossning! 

Resor inom Norrtälje kommun och norra Stockholm

När du bokar mig ingår min resa inom Norrtälje kommun och norra delarna av Stockholm. Jag fotar dig gärna även om det är utanför, då tillkommer reseersättning med 50 kr/mil.

Fotografering

En härlig fotografering utomhus där vi oftast hinner med två olika platser. Jag kommer ha med lite snacks och dryck som passar vädret.

Redigering

Här lägger jag mycket tid och ser till att varje bild är noggrant och vackert redigerad.

Stort antal bilder att välja mellan

Bilderna levererar jag till dig via ett vackert och smidigt onlinegalleri. Du kommer få välja dina favoriter mellan minst 30 st färdigredigerade bilder. 

5 högupplösta bilder

Du får dina fem bilder både högupplösta för prints och webbupplösta för sociala medier osv. Du kommer även ha möjlighet att beställa till fler bilder eller alla bilder till ett förmånligt pris.

Fine Art-förstoring av din favoritbild

En 30x40 cm förstoring av din favoritbild i högsta Fine Art-kvalitét skickas hem till dig efter du valt dina bilder.

​​

Pris: 3900 kr

tillval

BLOMSTERKRANS.................................................500 kr​​

EXTRA BILDER........................................................350 kr/st

​​

5 EXTRA BILDER.....................................................1000 kr​

10 EXTRA BILDER...................................................1500 kr​

ALLA 30 BILDER

(inkl. en fine art print 30x40 cm)................................2500 kr

PRINTS I FINE ART PAPPER........................................fr. 1300 kr

gravidfotograf-norrtälje-stockholm-16.jpg

Då det är högt tryck på tiderna för gravidfotografering rekommenderar

jag att du skickar in din förfrågan på en gång för att jag lättare ska hitta en tid till dig!

Jag rekommenderar att boka 4-5 månader innan ditt BF.

​TIDER KVAR:

APRIL: 2 tider

MAJ: 3 tider

JUNI: 4 tider

JULI: 2 tider

Välkommen med din förfrågan!

Bokning

Tusen tack för ditt meddelande!

Gravidfotograf Norrtälje Stockholm
bottom of page