top of page
William34.jpg

Första tiden med bebis efter förlossningen väldigt speciell och den går så snabbt. Med massor av gos. Timmar av att bara ligga och titta på bebis. Nya rutiner. Vakna nätter. Högt och lågt.

När jag fick mitt första barn Nikki-Lou var det bara jag som tog bilder. Så jag har hur mycket fina bilder på henne och pappan, med inga bilder där jag är med. Vilket jag nu i efterhand ångrar...

Att ha fina bilder på bebisen men även bilder där hela familjen är med är ovärderligt. Att få se sig själv som mamma med sin nya bebis. Att kunna blicka tillbaka i framtiden på den magiska första tiden.

Att ha en vacker bild på hela familjen uppsatt i hemmet. Ovärderligt.

Jag vill fånga er första tid naturligt. Utan poser eller rekvisita. Bara så som just er lilla (eller stora) familj är!

Nyföddfotografering hemma hos er

"Jag kan varmt rekommendera bästa Fotograf Mikaela Baggström. Att stå framför en kamera kan ofta kännas obekvämt men med en riktigt bra fotograf som gör en avslappnad och ger bra direktiv så kan det inte bli annat än en oförglömlig stund"

- Dinah Paulsén

DSC_1401.jpg

Om mig

Hej och vad fantastiskt roligt att du har hittat hit. Jag heter Mikaela Baggström och är uppvuxen i Stockholm men längtade till lugnet och naturen så för två år sen tog jag, min sambo och vår dotter Nikki vårt pick och pack och flyttade ut till den vackra och lugna skärgårdsön Blidö.

Fem snabba om mig:

  • Jag är även massageterapeut och yogalärare inom Hathayoga, Yinyoga och Yoga Nidra och gravidyogalärare.

  • Jag utbildar mig just nu till Föda utan rädsla-instruktör

  • Mat, musik och resor ligger mig varmt om hjärtat

  • Jag går otroligt långsamt

  • Har en dotter på 4 år och en liten son som kom i oktober i år

Jag är för tillfället föräldraledig men kommer börja fotografera lite smått snart och bokningarna för 2022 är i full gång.

Skicka gärna en förfrågan!

Hoppas vi hörs!

Med värme,

Mikaela

Vanliga frågor

När ska jag boka in en nyföddfotografering med dig?

Det bästa är att du bokar in ett datum redan under graviditeten. Det kan ju vara svårt att veta exakt när bebis kommer så vi bokar in ett preliminärt datum och bestämmer sen dag efter förlossningen.

Hur går en fotografering till?

Jag vet hur första tiden med bebis är och vill underlätta så mycket det går för er så jag kommer hem till er och fotograferar. Jag tar med mig fika och så får fotograferingen ta den tid den tar. Vi låter bebis styra! Hen får äta när hen behöver, sova, byta blöja, skrika. Allt är välkommet! 

Eftersom vi fotar naturliga bilder hemma hos er kommer jag inte röra bebisen, men jag kommer ändå använda handsprit och munskydd för er säkerhet.

När får jag bilderna och hur får de användas?

Inom 2 veckor från fotograferingen. De levereras via ett vackert onlinealbum där du enkelt kan ladda ner bilderna. 

I din fotografering ingår användning för privat bruk, detta innebär att du får använda dina bilder fritt för framkallning och användning på internet. Vid publicering får du gärna skriva Foto: Mikaela Baggström eller tagga mig, och ingen redigering/filter på bilderna. Om du behöver beskära bilden med Instagrams format är det inga problem!

Hur går betalningen till?

Betalningen är uppdelad i två delar. Vid bokning betalar du en bokningsavgift om 30%. Den dras sen av från slutfakturan vilken du får efter fotograferingen och som betalas inom 10 dagar.

Vad gäller med ombokning/avbokning?​

Om vädret inte på vår sida eller om någon av oss skulle bli sjuka hittar vi ett nytt datum och bokar om din fotografering till. Ombokning är kostnadsfri och det nya datumet ska ske inom 1 mån från det först satta. 

Om du önskar avboka går det självklart bra men bokningsavgiften om 30% som betalts vid bokningstillfället är ej återbetalningsbar.

Självklart får du tillbaka den om något allvarligt skulle hända!

DSC_3398.jpg
DSC_3359.jpg

Info-dokument

Jag skickar alltid ut en PDF med information och lite smått och gott som kan underlätta inför fotograferingen. Allt för att du ska känna dig trygg och förberedd.​​

Resor inom Norrtälje kommun och Stockholm (ej söder om söder)

När du bokar mig ingår min resa inom Norrtälje kommun och delar av Stockholm. Jag fotar dig gärna även om det är utanför, då tillkommer reseersättning med 30 kr/mil.

Fotografering

En mysig fotografering hemma hos er som får ta den tid det tar.  Jag kommer självklart ha med fika!

Redigering

Här lägger jag mycket tid och ser till att varje bild är noggrant och vackert redigerad.

Stort antal bilder att välja mellan

Bilderna levererar jag till dig via ett vackert och smidigt onlinegalleri. Du kommer få välja dina favoriter mellan minst 30 st färdigredigerade bilder. 

10 högupplösta bilder

Du får dina tio bilder både högupplösta för prints och webbupplösta för sociala medier osv. Du kommer även ha möjlighet att beställa till fler bilder eller alla bilder till ett förmånligt pris.

Fine Art-förstoring av din favoritbild

En 30x40 cm förstoring av din favoritbild i högsta Fine Art-kvalitét skickas hem till dig efter du valt dina bilder.

​​

Pris: 4900 kr

Vad ingår?

EXTRA BILDER..........................................................350 kr/st

​​

5 EXTRA BILDER......................................................1000 kr​

10 EXTRA BILDER....................................................1500 kr​

ALLA 30 BILDER (+ en lyxig gåva)..............................2500 kr

PRINTS I FINE ART PAPPER.....................................fr. 1300 kr

tillval

Då det är högt tryck på tiderna för nyföddfotografering och då jag bara tar några få per månad rekommenderar  jag att du skickar in din förfrågan på en gång för att jag lättare ska hitta en tid till dig!

​TIDER KVAR:

APRIL: 2 tider

MAJ: 2 tider

JUNI:3 tider

JULI: 4 tider

Välkommen med din förfrågan!

Nyföddfotograf Nyfödd Norrtälje Stockholm
bottom of page