Yoga, coaching- och fotoretreat

5-8 maj 2022 på Liljero kursgård
Matilda bild 3.jpeg

Varmt välkommen

Kan du också uppleva att du aldrig riktigt är här och nu utan lever ditt liv i huvudet? Funderar, tänker, grubblar. Känner att livet bara tuffar på i gamla banor med massor av stress och måsten?

Vi vill skapa ett retreat där du får komma ut ur huvudet och in i kroppen. Jobba med självledarskap. Hitta tillbaka till kreativiteten och lusten. Yoga. Dansa. Vara i naturen. Varva ner. En stund för dig att bara få vara och landa i dig själv. Här kommer vi att skapa en varm gemenskap tillsammans, utvecklas, inspireras och peppas av varandra.

Härifrån kommer du fara hem avslappnad och med ny energi.

Vilka är vi?

254035483_204877575084660_3355087322511860015_n.jpg
gravidfotograf-norrtälje-stockholm

Hej och vad roligt att du hittat hit! Vi heter Matilda Söderström och Mikaela Baggström och vi lärde känna varandra för ungefär 12 år sen när vi jobbade tillsammans som kolloledare på en fantastisk lägergård på vackra Vikbolandet. 

Matilda är från början från Norrköping men har bott hela sitt vuxna liv (förutom några år i Gävle) i Stockholm. Matilda har jobbat som fotograf sen 2008 (främst bröllop) och är även socionom och utbildar sig just nu till coach som hon är klar med våren 2022. Hon mår som allra bäst när hon får yoga och dansa med andra, leka och busa med barn och djur.

Mikaela kommer från Stockholm men har flyttat runt en del och bor just nu med sin familj ute på en ö i Stockholms skärgård. Hon studerade foto på gymnasiet och jobbade lite med det då, men andra saker lockade (t ex utbilda sig till jurist). Nu är hon tillbaka som fotograf och inriktar sig på moderskapsfoto med gravida och nyfödda. Utöver det är hon yogalärare och massageterapeut. Att vara i naturen, yoga och resa med tåg är något det bästa hon vet. Utöver sina två barn då!

Yoga, coaching och fotoretreat

Välkommen på retreat med oss, Matilda och Mikaela, den 5-8 maj 2022 på vackra Liljero kursgård ca 1h från Stockholm.

 

Vi vill skapa ett retreat där vi kan mötas och verkligen få tid att bara landa. Yoga varje morgon och kväll. Meditationer. Långpromenader i magisk natur. Coachingsamtal. Egentid för reflektion och återhämtning. Och så lite foto. Men vi kommer inte fokusera på att fotografera i sig, utan mer att hitta tillbaka till kreativiteten och lusten som fotograf.

Du kan även komma om du bara vill yoga, njuta och hitta lite lugn och ro bland likasinnade. 

Retreaten startar på torsdagkväll och avslutas vid söndag lunch. Liljero ligger ca 1,5 h norr om Stockholm i Högsbo. Det är ett gammalt kapell som har byggts om till retreatgård med stora öppna salar och underbar miljö. Maten tillagas av vår duktiga kock Chris, den kommer att vara vegetarisk och gjord med kärlek. 

Då vi tycker att det är viktigt med gruppkänslan och att det inte är för stora grupper kommer det bara finnas ett begränsat antal platser till retreatet.

Detta ingår

Yoga morgon och kväll​

Varje morgon kommer vi starta dagen med ett stärkande slow vinyasa-pass, avslappning och andningsövningar.

På kvällen kommer vi ta det lugnare och landar i ett mjukt Yinyogapass som gör oss redo för en god natts sömn.

Djupare reflektionsuppgift (frivilligt)

Du kommer få ett häfte och olika reflektionsfrågor i som du kan fylla i efter hand under retreatet.

Meditationer och Yoga Nidra (liggande djupavslappning/meditation)

För att komma djupare i kontakt med oss själva, sänka stressnivåerna och öka kreativiteten kommer vi ha enklare meditationer och Yoga Nidra. Du behöver inte ha någon kunskap innan utan kommer bli guidad hela tiden.

Coachingsessioner i grupp

Under retreatet kommer Matilda att hålla gruppövningarl där du kommer få möjlighet att reflektera och utvecklas. 

Vegetarisk frukost, lunch och middag lagad av kock

Hälften av upplevelsen att vara på retreat är att äta god och nyttig mat... Tycker vi i alla fall! Så vi tar med oss vår egna kock som kommer tillaga alla måltider. Mums!

Boende tre nätter

En trappa upp på läktaren finns sängplatser i rum med väggar av tygdraperier. Att bo och sova i grupp är något går tillbaka till urminnes tider men har tappats bort i det moderna samhället. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.

Möjlighet till självstärkande fotouppgift

Det kommer under helgens gång finnas möjlighet till en utvecklande och självstärkande fotouppgift..

...och massor av värme, lugn och gemenskap!

Häng med!

 

Vi längtar så att få dela den här underbara långhelgen ihop er. Du är välkommen både som nyfiken nybörjare eller erfaren! 

Datum:
5-8 maj 2022. Start torsdag kväll och slut söndag efter lunch. Exakta tider kommer sen.

Plats:
Liljero Retreat i Tärnsjö (1,5 tim nordväst om Stockholm, 45 min från Uppsala).
Samåk gärna.

Boende:
I vacker sovsal med avgränsade rum av tygdraperier.

Om man vill ha separat boende går det att hyra i byn till en merkostnad.

Pris:
4500 kr. Priserna är inkl. kost, logi och retreat torsdag-söndag.

 

Early bird fram till 31 dec 2021: 3900 kr


25% moms tillkommer för företag.

1500 kr i bokningsavgift vid bokning för att garantera din plats. Summan dras sedan av slutfakturan som betalas senast tre veckor innan kursstart.

Bokningspolicy:

Bokningsavgiften är återbetalas ej. Avbokning får ske senast 2 veckor innan kursstart, annars faktureras hela summan. Eventet kan komma att flytta datum om det skulle bli nya restriktioner pga pandemin.

Övrigt:
Vi städar gemensamt innan avfärd.

Två extra glädjespridare i form av Mikaelas barn kommer också vara med på kursgården (ihop med deras pappa).

Om du känner att det här resonerar med dig och du vill ha en av platserna på retreatet så är det bara att skicka iväg en bokningsförfrågan nedan.

 

Vi rekommenderar dig att boka tidigt då det endast finns ett begränsat antal platser och för att du ska få tillgång till Early bird-erbjudandet!

Hoppas vi hörs!

Med kärlek,

Matilda och Mikaela

Bokning

Tusen tack för ditt meddelande!