Yogaretreat

13-16 oktober 2022 på Liljero kursgård
Matilda bild 3.jpeg

Varmt välkommen

Kan du också uppleva att du aldrig riktigt är här och nu utan lever ditt liv i huvudet? Funderar, tänker, grubblar. Känner att livet bara tuffar på i gamla banor med massor av stress och måsten? Vi har båda varit där!

Föreställ dig att du vaknar upp på morgonen. En mjuk tystnad råder. Du tassar ner till nedervåningen och in i den vackra, öppna yogasalen. Ett härligt yogapass följt av en stor frukost. Resten av dagen spenderas både med workshops men också med skön egentid där du kan promenera i naturen, läsa en bok, umgås eller bara vara. Varje måltid är utsökt och vegetarisk. Dagen knyts ihop varje kväll av Yinyoga och djupavslappning eller meditation, så du kan somna skönt sen efter ännu en härlig dag.

Vi vill skapa ett retreat där du får komma ut ur huvudet och in i kroppen. Jobba med självledarskap. Hitta tillbaka till kreativiteten och lusten. Yoga. Dansa. Vara i naturen. Varva ner. En stund för dig att bara få vara och landa i dig själv. Här kommer vi att skapa en varm gemenskap tillsammans, utvecklas, inspireras och peppas av varandra.

Härifrån kommer du fara hem avslappnad och med ny energi.

Yogaretreat

Välkommen på retreat med oss, Matilda och Mikaela, den 13-16 oktober 2022 på vackra Liljero kursgård ca 1,5h från Stockholm.

 

Vi vill skapa ett retreat där vi kan mötas och verkligen få tid att bara landa. Yoga varje morgon och kväll. Meditationer. Långpromenader i magisk natur. Personlig utveckling Egentid för reflektion och återhämtning.

Retreaten startar på torsdagkväll och avslutas vid söndag lunch. Liljero ligger ca 1,5 h norr om Stockholm i Högsbo. Det är ett gammalt kapell som har byggts om till retreatgård med stora öppna salar och underbar miljö. 

Då vi tycker att det är viktigt med gruppkänslan och att det inte är för stora grupper kommer det bara finnas ett begränsat antal platser till retreatet.

Matilda.png

Vilka är vi?

Hej och vad roligt att du hittat hit! Vi heter Matilda Söderström och Mikaela Baggström och vi lärde känna varandra för ungefär 12 år sen när vi jobbade tillsammans som kolloledare på en fantastisk lägergård på vackra Vikbolandet. 

Matilda är från början från Norrköping men har bott hela sitt vuxna liv (förutom några år i Gävle) i Stockholm. Matilda har jobbat som fotograf sen 2008 (främst bröllop) och är även socionom och och coach inom psykosyntes. Hon mår som allra bäst när hon får yoga och dansa med andra, leka och busa med barn och djur.

Mikaela kommer från Stockholm men har flyttat runt en del och bor just nu på landet med sin familj. Att vara i naturen, dansa, yoga och resa med tåg är något det bästa hon vet. Utöver sina två barn då!

Hon är yogalärare och massageterapeut och älskar att jobba med embodiment och flow, men även inre tystnad och stillhet. 

Jag_12.jpg

Här kan du se en film med klipp från vårens magiska retreat.

Detta ingår

Yoga morgon och kväll​

Varje morgon kommer vi starta dagen med ett stärkande slow vinyasa-pass, avslappning och andningsövningar.

På kvällen kommer vi ta det lugnare och landar i ett mjukt Yinyogapass som gör oss redo för en god natts sömn.

Djupare reflektionsuppgift 

Du kommer få ett häfte och olika reflektionsfrågor i som du kan fylla i efter hand under retreatet.

Meditationer och Yoga Nidra (liggande djupavslappning/meditation)

För att komma djupare i kontakt med oss själva, sänka stressnivåerna och öka kreativiteten kommer vi ha enklare meditationer och Yoga Nidra. Du behöver inte ha någon kunskap innan utan kommer bli guidad hela tiden.

Workshops

Under retreatet kommer vi hålla i olika workshops i personlig utveckling

Vegetarisk frukost, lunch och middag 

Hälften av upplevelsen att vara på retreat är att äta god och nyttig mat... Tycker vi i alla fall! All mat är lagad med kärlek. Mums!

Boende tre nätter

En trappa upp på läktaren finns sängplatser i rum med väggar av tygdraperier. Att bo och sova i grupp är något går tillbaka till urminnes tider men har tappats bort i det moderna samhället. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.

 

...och massor av värme, lugn och gemenskap!

Häng med!

 

Vi längtar så att få dela den här underbara långhelgen ihop er. Du är välkommen både som nyfiken nybörjare eller erfaren yogi! 

Datum:
13-16 oktober 2022. Start torsdag kväll och slut söndag efter lunch. Exakta tider kommer sen.

Plats:
Liljero Retreat i Tärnsjö (1,5 tim nordväst om Stockholm, 45 min från Uppsala).
Samåk gärna. 

Boende:
I vacker sovsal med avgränsade rum av tygdraperier.

Om man vill ha separat boende går det att hyra i byn till en merkostnad.

Pris:
5500 kr. Delbetalning är möjligt. Priserna är inkl. kost, logi och retreat torsdag-söndag. 

1500 kr i bokningsavgift vid bokning för att garantera din plats. Summan dras sedan av slutfakturan som betalas senast tre veckor innan kursstart.

Delbetalning: Efter erlagd bokningsavgift kan du välja att dela upp fakturan i två omgångar (2000 kr per gång). Fakturan ska vara slutbetald innan 2 veckor före kursstart. 

Bokningspolicy:

Bokningsavgiften är återbetalas ej. Avbokning får ske senast 2 veckor innan kursstart, annars faktureras hela summan. Eventet kan komma att flytta datum om det skulle bli nya restriktioner pga pandemin.

Övrigt:
Vi städar gemensamt innan avfärd.

Minst fem bokningar för att retreatet ska bli av. Skulle det bli färre meddelar vi i tid och betalar vi tillbaka bokningsavgiften.

Om du känner att det här resonerar med dig och du vill ha en av platserna på retreatet så är det bara att skicka iväg en bokningsförfrågan nedan.

 

Hoppas vi hörs!

Med kärlek,

Matilda och Mikaela

Bokning

Tusen tack för ditt meddelande!