top of page
Josefin_MikaelaBaggström2.jpg

Företagsfotografering Norrtälje Stockholm

Jag har blivit fotograferade av många olika personer genom mitt liv. Men jag märkte att när jag blev fotograferad av fotografer som jag kände så hände något. Jag slappnade av. Blev lättsammare. Kunde skoja och skratta. Vara i min energi. Och herregud vad det syntes i bilderna.

 

Nu vill jag skapa den platsen för dig. Där du kan vara hela dig. Slappna av. Känna dig hemma. Så jag kan fånga det speciella som är just du och vad ditt företag står för.

 

Jag skapar en plats för att skapa den möjligheten för dig. Vi pratar ihop oss ordentligt innan fotograferingen på ett onlinemöte där jag får lära känna dig lite bättre och din energi. På fotograferingen inleder jag först med en djupt grundande meditation och ger dig en kort healing för att verkligen fylla på med energi. Sen kör vi!

“Här om veckan fick jag privilegiet jobba med Mikaela Baggström, vissa obekväma, stela minnen satt kvar från att inte vara bekväm i min kropp, men jag är så tacksam för Mikaelas mjuka bemötande. Vi grundade oss med en meditation & satt en intention att skapa utifrån hjärtat. Under fotograferingen tog vi hjälp av andetaget & elementen för att grunda oss & landa i kroppen & vår intention. Jag är så tacksam för resultatet & lever i en tid nu där jag hyllar varje millimeter av min kropp”

- Denice Donbom

OM MIG

Efter några de-turns här i livet har jag hamnat precis där jag ska vara - fotografera de vackraste stunderna i livet. Som gravid, med nyfödd bebis och när vi firar kärleken under ett bröllop. Att jag också har fått möjligheten att hålla förlossningsförberedandekurser i Föda utan rädsla och yoga är ännu en dröm som förverkligats. 

Jag älskar att leva livet fullt ut, att dansa loss varje morgon och att vandra barfota i naturen. Lära mig nya saker och utmaningar. Jag är som lyckligast när jag får vara med min familj, yoga och vara ute i naturen. 

Förutom fotograf är jag massageterapeut och yogalärare inom Hathayoga, Yinyoga och Yoga Nidra. 

Jag är för tillfället föräldraledig på halvtid då vi fick barn i oktober 2021 men har börjat fotografera. Bokningarna är i full gång så hör av dig med din förfrågan.

Stor kram,

Mikaela

DSC_1401.jpg

Vad ingår?

  • Onlinemöte ca 20 min för att hitta just ditt behov och energi​

  • Fritt lån ur min garderob av olika vackra kimonos 

  • Grundande meditation och kort healing för att verkligen hamna i ett härligt mindset på fotograferingen

  • Fotografering med stor variation på bilderna ca 1,5 h. Jag har självklart med din favoritmusik som vi spelar!

  • Noggrann redigering

  • Urvalsgalleri med ca 40 färdiga bilder

  • 10 bilder ingår

 

Pris: 3500 kr (moms tillkommer)

Vill du lägga till att vi även filmar till en reel? Ca 45 s med bakgrundsmusik. Pris utöver grundpriset: 1500 kr

Bokningarna för hösten är i full gång. Då jag fortfarande är föräldraledig på halvtid tar jag bara några få fotograferingar i månaden

Skicka din förfrågan via formuläret nedan.

Längtar efter att höra av dig!

Kram

Mikaela

Bokning

Tusen tack för ditt meddelande!

bottom of page